Udlejning af mandskab ved behov | Vælg Brdr. Skov på Vestsjælland

Vi tilbyder

Udlejning af mandskab

Behov forekstra mandskab?

Vi skræddersyer gerne en løsning, der imødekommer dine ønsker til arbejdets karakter og antal timer, ligesom vi selvfølgelig kommer til tiden og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet.

Mandskabsudlejning til projekter i både ind- og udland

Det er selvfølgelig afgørende, at du bliver mødt af pligtopfyldende medarbejdere, når du kontakter os med behov for mandskabsudlejning. Det gælder, uanset om det er til et projekt i ind- eller udland. Alle medarbejdere hos Brdr. Skov rummer faglig stolthed og et fælles ønske om, at vores kunder altid er tilfredse for arbejdskraft gennem vores mandskabsudlejning.

Skal din virksomhed bruge et par ekstra hænder?

Har din virksomhed behov for ekstra mandskab i en kortere eller længere periode? Brdr. Skov tilbyder at tage udgangpunkt i jeres behov og krav. Vi skræddersyr gerne en løsning, der imødekommer dine ønsker til arbejdets karakter og antal timer, ligesom vi selvfølgelig kommer til tiden og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet. Dermed behøver din virksomhed ikke at bruge tid eller energi på at finde pligtopfyldende medarbejdere til midlertidige- og diverse ansættelser.

Mandskabsudlejning til konkurrencedygtige priser

Med kontor i Svebølle dækker vi primært Vestsjælland og byer som Holbæk, Kalundborg, Korsør og Slagelse; Men da vi bestræber os på at være et fleksibelt firma såvel geografisk som praktisk, dækker vi også de øvrige byer i hele Danmark. Du kan altså altid henvende dig, uanset om du har behov for mandskab på enten Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Da vi samtidig tilbyder mandskabsudlejning til faste timepriser, behøver du ikke at frygte uforudsigelige og økonomiske udgifter. Vi er opmærksomme og din økonomi belastes ikke unødigt, blot fordi I går en travl periode i møde.

En alsidig løsning tilden travle virksomhed

En virksomhed arbejder ofte med omskiftelige vilkår. Du kan derfor ofte opleve, at din faste bemanding på den ene eller anden måde ikke passer sammen med antallet af opgaver. Den skiftende belastning kan føre til flere forskellige problematikker. Slip besværet og hjælp virksomheden godt på vej med sikker, nem og kvalificeret mandskab.

UdgangspunktI jeres ønsker

Mandskab med de kompetencer og kvalifikationer, som I har behov for til netop Jeres projekter.

Derfor skal du indleje dit mandskab

En virksomhed arbejder ofte med omskiftelige vilkår. Du kan derfor ofte opleve, at din faste bemanding på den ene eller anden måde ikke passer sammen med antallet af opgaver. Den skiftende belastning kan føre til flere forskellige problematikker. Uanset din situation kan leje af mandskab være en sikker, nem og ukompliceret løsning for kvalificeret og faglig arbejdskraft.

Vi sparer dig for besværet med udbetaling af for eksempel diæter, pension og feriepenge, så du kan fokusere på, at løse din opgave så godt og hurtigt som muligt.Ved udsigt til en længere opgave med usikkerhed i mandskabsbehovet, kan du supplere dit eget mandskab med vores, indtil opgaven er på plads.

 
Mandskabsleje hos Brdr. Skov

Vi tilbyder udlejning af mandskab til lige netop din situation. Henvend dig og fortæl os om din situation. Vi sammensætter et mandskab til din opgave.

Fordele ved mandskabsleje

– Fast timepris og stor fleksibilitet
– Ingen udgifter ved sygedage
– Ingen udgifter ved ferie
– Ingen udgifter til G-dage
– Ingen udgifter til arbejdstøj
– Ingen udgifter udover den aftalte timepris

Bestil mandskab

Du har nu muligheden for at bestille midlertidig og kvalificeret arbejdskraft gennem vores mandskabsudlejning. Kontakt og få en midlertidig løsning.

Betingelser

Du kan læse meget mere om vores betingelser og alt det med småt. Få overblik over dine muligheder og sikkerhed. Vi vægter tilfredse kunder.

Kontakt os

Du er velkommen til at tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har uopklarede spørgsmål, eller blot er nysgerrig på at høre mere om os.

Vi flytter også for dig!

Skulle du stå i en situation, som indebærer en flytning, kan vi tilbyde at hjælpe dig nemt, sikkert og effektivt. Henvend dig og få et tilbud.

Find os på Facebook
Skulle du være nysgerrig på vores daglige arbejde, har du mulighed for at følge med i vores nyheder, billeder og opgaver på Facebook. Vores side bliver løbende opdateret med tilbud og hverdagens projekter.

Din virksomhed er sikret en fleksibel løsning af høj kvalitet, når I kontakter Brdr. Skov med behov for ekstra mandskab.

Copyright © 2020 All Rights Reserved Brdr. Skov ApS