Persondatapolitik & GDPR - Brdr. Skov ApS

Brdr. Skov ApS

Persondatapolitik & GDPR

Cookie & privatlivspolitik

Herunder finder du vores cookie- og privatlivspolitik. Tryk på knappen for at åbne vores persondatapolitik.

INTRODUKTION

Når du besøger dette website accepterer du cookie- og privatlivspolitikken. Der indsamles oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden, samt til at målrette markedsføring mod dig. Hvis du ikke ønsker at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (klik på link til vejledning nedenfor) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer vi indsamler, hvilke cookies vi benytter os af til indsamlingen, hvilke formål vi bruger indsamlede oplysninger til og hvordan vi behandler dine personoplysninger.

Du kan endvidere læse nærmere om, hvem der har adgang til indsamlet data, og hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser mod indsamlingen eller behandlingen af personoplysninger.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, tablet eller smartphone, med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies gør det muligt at individualisere brugen af vores website, så din brugeroplevelse bliver bedre. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode eller virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se eksempelvis vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

COOKIEDEKLARATION

Cookiedeklarationen viser helt præcist hvilke cookies, der er sat fra websitet, hvem der modtager data og hvad de data bliver brugt til.
Cookiedeklarationen er sidst gennemgået d. 07-10-2019

COOKIES DER ER SAT

Vær opmærksom på, at levetiden for en cookie som angivet ovenfor, fornyes ved hvert besøg på websitet, så levetiden skal beregnes fra dit seneste besøg.

Uklassificeret
NavnUdbyderFormålUdløb
 www.brdr-skov.dk  
COOKIES DER KAN FOREKOMME
Statistik
NavnUdbyderFormålUdløb
_gawww.brdr-skov.dkTildeler den besøgende et unikt ID, som bruges til at følge brugerens adfærd på websitet.2 år
_gidGoogle AnalyticsBruges til at identificere forskellige brugere af websitet.24 timer
PREF.youtube.comSporer brugerens præferencer og serverer relateret indhold eller annoncer i en integreret YouTube-video1 år
sb.facebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.1 år
Marketing
NavnUdbyderFormålUdløb
bscookiewww.linkedin.comSikker browserid-cookie1 år
c_user.facebook.comIndeholder bruger ID, for den bruger der er logget ind.3 måneder
fr.facebook.comAnvendes af Facebook til at levere forskellige reklame-tjenester, herunder realtids-bud fra tredjeparts-annoncører.3 måneder
NID.google.comBruges til personaliseret annoncering.6 måneder
Funktionelle
NavnUdbyderFormålUdløb
_icl_visitor_lang_jsWPMLAnvendes til at huske valgte sprog.24 timer
cookie_usage_acceptedhttps://atriumweb.dk/Bestemmelse af cookie-brug på siden.30 dage
PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi visse informationer, som kan henføres til dig via cookies.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller smartphone, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil eller selv indtaster informationerne behandles f.eks.: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og eventuelt betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af brugerprofil, brug af formularer eller ved køb.

SIKKERHED

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

FORMÅL

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold og markedsføre vores ydelser overfor dig, også når du forlader vores website.

PERIODE FOR OPBEVARING

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

I cookie oversigten er det angivet, hvor lang levetid den enkelte cookie har.

VIDEREGIVELSE AF OPLYSNINGER

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment, m.m. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter der er tale om i cookie oversigten. Oplysningerne anvendes bl.a. til målretning af annoncering og statistik.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke dertil.

INDSIGT OG KLAGER

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@brdr-skov.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

UDGIVER OG DATAANSVARLIG

Websitet brdr-skov.dk udbydes og drives af:

Brdr. Skov ApS
Rasmus Skov Olsen
Hovedgaden 24, 1. tv.
4470 Svebølle

Cvr: 41169125
Tlf: 20800702
E-mail: info@brdr-skov.dk