Om os - Brdr. Skov ApS

Profil

Kort om os

Vi hjælper digmed dit flytteprojekt

Brdr. Skov ApS er din virksomhed med mange års erfaring inden for flytte- og logistik branchen. Vores bestræber os på at være din kvalitetsbevidste virksomhed med kvaliteten i orden.

Vi er et velfungerende flyttefirma i vækst med et skarpt fokus på vores private-, erhvervs- og offentlige kunder. Vi gør din flytning til en behagelig og ubesværet oplevelse. Vores flyttemænd og chauffører møder altid op med et smil. 

Vi overholder altid vores aftaler og leveringstider uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Vi mestrer alt lige fra total- til minimalløsninger på det meste af Sjælland og andre steder. Vi forflytter dit indbo samt andet type gods fra A-B.

Vi er din trofaste flytte- og logistik partner og er altid dit sikre valg for kvalitet og effektivitet. Vi gør flytning nemt, selvom flytning kan opfattes som en stor og uoverskuelig proces. Slip besværet og lad os hjælpe dig.

Vores vigtigste værdier er professionalisme, kvalitet, tryghed og kundeservice. Vi tilbyder skræddersyede løsninger, som passer til lige netop din individuelle situation og krav til processen. Henvend dig allerede i dag og få en løsning.

Professionel nedpakningfor private & erhverv

Hos Brdr. Skov Flytteforretning arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders behov. Ønsker du derfor blot at være fri for at slæbe tunge møbler og flyttekasser, er det udgangspunktet for vores arbejde.

Voresflytning

Vi har kogt vores kundes generelle opfattelse af vores flytning sammen til en fælles definition herunder. Her finder du ord som service, tryghed, professionel og mange flere.

Med udgangspunkt i vores kunders anmeldelser har vi lavet en fælles beskrivelse af de mest generelle udtalelser. Se vores liste ovre i boksen til højre, som rummer vores kunders beskrivelser af os. Vi bestræber os selv på at være dit fleksible og trygge flyttefirma. Hvad tænker du?

Husk at du til hver en tid kan kontakte os, hvis du har spørgsmål til processen eller vores flytning generelt. Vi ser frem til at høre fra dig.

  • ''Hurtig og professionel''
  • ''Nemt og hurtigt''
  • ''Fin service på telefon''
  • ''En helt fantastisk god service''