Mandskabsudlejning til industri m.m. | Vælg Brdr. Skov på Vestsjælland

Brdr. Skov ApS

Mandskabsudlejning

Mange fordele

Brdr. Skov gør det nemt at indhente kvalificeret og faglig arbejdskraft i form af mandskabsudlejning.

Ind- og udland

Vi tilbyder effektiv arbejdskraft i henholdsvis indlandet og udlandet. Kontakt og hør om dine muligheder.

Sparring

Har du behov for sparring, kan vi tilbyde at hjælpe dig. Vi har stor ekspertise i sparring og løsninger.

Leje afmandskab

Har din virksomhed behov for ekstra mandskab i en kortere eller længere periode? Henvend dig Brdr. Skov og fortæl om jeres behov for mandskabsudlejning, uanset om det er på Sjælland, Fyn eller i Jylland.

Vores mandskab

Alle medarbejdere hos Brdr. Skov har både faglig stolthed og et fælles ønske om, at vores kunder altid er tilfredse, når de har brug for midlertidig arbejdskraft i form af mandskabs udlejning på Sjælland, Fyn, Jylland eller udlandet. Din virksomhed er altså sikret en fleksibel løsning af høj kvalitet, når I kontakter Brdr. Skov.

Skræddersyede løsninger

Vi skræddersyer gerne en løsning, der imødekommer dine ønsker til arbejdets karakter og antal timer, ligesom vi selvfølgelig kommer til tiden og udfører dine opgaver med udgangspunkt i dine krav til kvalitet. Dermed behøver din virksomhed ikke at bruge tid eller energi på at finde pligtopfyldende medarbejdere til midlertidige og diverse ansættelser.

Fleksibel arbejdskraft

Med kontor i Svebølle dækker vi primært Vestsjælland og byer som Holbæk, Kalundborg, Korsør og Slagelse. Da vi bestræber os på at være et fleksibelt firma såvel geografisk som praktisk, dækker vi også øvrige byer i Danmark. Du kan derfor kontakte os, når du har behov for mandskab uanset belliggenhed.

Fleksible løsningeraf høj kvalitet

Har din virksomhed behov for ekstra mandskab i en kortere eller længere periode? Din virksomhed er sikret en fleksibel løsning af høj kvalitet, når I kontakter Brdr. Skov med behov for ekstra mandskab.

Lej jer tilflere kompetencer

Det er selvfølgelig afgørende, at du bliver mødt af pligtopfyldende medarbejdere, når du kontakter os med behov for mandskabsudlejning. Det gælder uanset ydelse, behov eller ved et projekt i ind- eller udland.

Find os på Facebook
Skulle du være nysgerrig på vores daglige arbejde, har du mulighed for at følge med i vores nyheder, billeder og opgaver på Facebook. Vores side bliver løbende opdateret med tilbud og hverdagens projekter.

Din virksomhed er sikret en fleksibel løsning af høj kvalitet, når I kontakter Brdr. Skov med behov for ekstra mandskab.

Copyright © 2020 All Rights Reserved Brdr. Skov ApS