Handyman - Brdr. Skov ApS

Vi tilbyder

Handyman

Handymantil privat & erhverv

Tid til at få rettet op på en række hængepartier?

Vi tilbyder udlejning af en handyman, så du nu har mulighed for at rette op på dine hængepartier. Vores handyman tilbyder at være behjælpelig med stort som småt. Det kunne for eksempel være opsætning af hegn, opsætning af en lampe, klipning af hækken eller en anden ejendomsservice. Vores handyman tilbyder arbejdskraft med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Vi tager os både af udendørs og indendørs opgaver, men er du i tvivl om, hvorvidt vi kan klare netop din opgave, er du naturligvis velkommen til at kontakte vores handyman. Så giver vi gerne et uforpligtende tilbud med på vejen. Har du nogle spørgsmål omkring, hvilke opgaver vores handyman kan udføre, kan du til enhver tid kontakte os for at få nærmere information.

Professionel nedpakningfor private & erhverv

Hos Brdr. Skov Flytteforretning arbejder vi altid med udgangspunkt i vores kunders ønsker. Vi ser frem til at høre, hvad vi kan hjælpe dig med. Du er i fokus, og det handler udelukkende om dine krav og behov.

Det kosterhandyman arbejde

Priser og afregning for handyman

Timepriser:

Hverdage i tidsrummet 06:00 – 18:00
390,00 kr. inkl. moms.
Alle øvrige timer også weekend og helligdage
585,00 kr. inkl. moms.
Genbrugsplads pr. gang
500,00 kr. inkl. moms.

Beregning af tiden:

Prisberegning på arbejdsopgaverne er på timebasis. Timebasis påbegyndes ved afrejse fra vores domicil og afsluttes ved hjemkost til vores domicil, timeprisen beregnes pr. påbegyndt halve time dog altid for min. 2 timer.

Har du nogle spørgsmål omkring, hvilke opgaver vores handyman kan udføre, er du velkommen til at tage kontakt til os for at få nærmere information.

Bestil flytning

Brug for en ekstra hånd, når det kommer til udpakning og nedpakning? Vi håndterer dine ejendele trygt, nemt og sikkert.

Privatflytning

Du kan tage kontakt til os allerede i dag, hvis du har behov for en privatflytning. Vi står klar til at høre om din situtaion samt dine ønsker.

Guide

Vi har gjort det nemt at flytte. Det kan virke besværligt at skulle påbegynde en flytning, men vi har udarbejdet en overskuelig guide, der hjælper dig.

Betingelser

Du har mulighed for at læse meget mere om vores betingelser, så du er med på alt det, der står med småt. Det er for din personlige sikkerhed!